Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive pentru siguranța turiștilor desfășurate de polițiștii din Constanța (FOTO)

ro

14 Aug, 2023 14:56 727 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • În perioada 13-14 august 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive, în stațiunile Eforie și Năvodari.
 
În perioada 13-14 august 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități informativ-preventive, în stațiunile Eforie și Năvodari, transmite un comunicat din partea Inspectortului de Poliție Județean Constanța.
 
Astfel, polițiștii au luat legătura atât cu administratorii unităților de cazare, cât și cu personalul angajat, cărora le-au vorbit despre modurile de operare utilizate de persoanele care comit infracțiuni, cât și despre cum pot fi prevenite astfel de fapte.
 
Totodată, au fost derulate acțiuni de prevenire a disparițiilor de minori și a plecărilor voluntare, a consumului de substanțe interzise și a traficului de persoane, în rândul turiștilor aflați pe litoral, în minivacanța prilejuită de Ziua Marinei Române.
 
Pentru a evita situațiile de risc, polițiștii recomandă tinerilor:
 
  • Menține un stil de viață echilibrat! 
  • Atunci când te confrunți cu o anumită problemă, discută cu părinții sau cu un profesor! Vei observa, astfel, că ți se vor contura potențiale opțiuni de rezolvare a situației!
  • Dezvoltă prietenii și relații sănătoase, evitând pe cei care te presează să utilizezi droguri sau să consumi alcool!
  • Unii dintre cunoscuții tăi ar putea să încerce să te convingă de faptul că este „cool” să pleci de acasă câteva zile sau o perioadă mai mare de timp, fără să-ți anunți părinții... NU FACE ASTA! Discută cu prietenii tăi și explică-le ferm care sunt consecințele!  Dă tu dovadă de mai multă maturitate și responsabilitate, a încheiat sursa citată.

Citește și:
IPJ Argeș: Tânăr din Mioveni prins conducând peste limita de viteză. Iată cât avea acesta la oră
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii