Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tablou din boabe de cafea!, la debutul „Noaptea Bibliotecii 2022” la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța

ro

16 Sep, 2022 10:08 1166 Marime text

„Explozie de arome Tchibo!”, foto: Facebook/ Biblioteca Județeană Constanța Tablou din boabe de cafea! 

Și în acest an, „Noaptea Bibliotecii” va începe cu o „Explozie de arome Tchibo!”. Cafeaua este oferită gratuit de Tchibo România, cu o singură condiție: să contribuiți la crearea unui tablou din boabe de cafea .

Locul de desfășurare este la parter, holul central.

Intrarea este liberă!

Pentru al XII-lea an consecutiv, Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța organizează „Noaptea bibliotecii”.

Evenimentul se va desfășura pe 24 septembrie 2022, în intervalul orar 16:00 - 23:00, la sediul instituției.

Ca în fiecare an, echipa bibliotecii a pregătit numeroase surprize pentru toate categoriile de participanți. Printre acestea se numără: concert de promenadă susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale Române, dansuri grecești și flashmob oferite de Ansamblul de dansuri grecești „Kelyfos” Constanța, atelier de noduri marinărești, călătorie virtuală printre vestigii antice, BiblioExpres: Jocuri, enigme, provocări, PuzzleFest, ediția a III-a, „Explozie de arome Tchibo” etc.

Obiectivul central al acțiunii „Noaptea Bibliotecii” este acela de a atrage în spațiile de bibliotecă un număr cât mai mare de utilizatori și de a crea o mai bună legătură între bibliotecari și diferitele segmente de public, într-o manieră interactivă, prietenească și plină de surprize plăcute.

Prima ediție a evenimentului „Noaptea Bibliotecii” a avut loc în anul 2011, ca rezultat al unui parteneriat între Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Asociaţia Excedo, Marketer Club şi aproximativ 40 de biblioteci din majoritatea regiunilor ţării şi alte 10 din capitală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii