Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspect de comiterea mai multor furturi în stațiunea Mamaia, reținut de polițiști

ro

05 Jul, 2023 15:47 899 Marime text
Foto: IPJ Bistrița NăsăudLa data de 4 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 25 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt, furt calificat, tentativă la infracțiunea de furt și tentativă la infracțiunea de furt calificat.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 28 iunie a.c., acesta ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri dintr-un restaurant din stațiunea Mamaia.

La data de 30 iunie a.c., acesta ar fi sustras suma de aproximativ 700 de lei dintr-o sală de jocuri din stațiunea Mamaia.

La data de 30 iunie a.c., ar fi sustras un telefon mobil și o pereche de ochelari din recepția unui hotel din stațiunea Mamaia.

La data de 30 iunie a.c., ar fi sustras un rucsac din recepția unui hotel din stațiunea Mamaia.

„Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Județul OltUn tânăr de 17 ani, prins fără permis la volan! A ignorat semnalele de oprire ale polițiștilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii