Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Olt Un tânăr de 17 ani, prins fără permis la volan! A ignorat semnalele de oprire ale polițiștilor

ro

05 Jul, 2023 13:48 1077 Marime text
Foto cu rol ilustrativ.
  • La data de 5 iulie 2023, în jurul orei 00:30, polițiștii olteni au depistat în trafic, pe Drumul Județean 64, un tânăr în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.
 
Conform unui comunicat de presă pus la dispoziție de Inspectoratul de Poliție Județean din Olt, polițiștii rutieri din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 3 Osica de Sus, în timp ce desfășurau activități specifice pe Drumul Județean 64, în comuna Fălcoiu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism.
 
Întrucât conducătorul autoturismului nu s-a supus măsurii, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
 
Autoturismul a fost urmărit pe raza mai multor localități din județul Olt, până la intrarea în Orașul Piatra-Olt, unde a fost oprit.
 
Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un tânăr, în vârstă de 17 ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
Pe numele tânărului, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate.

Citește și:

Cât timp va petrece în Penitenciarul Poarta Albă un bărbat care a condus fără permis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii