Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, descoperite într-un autoturism de polițiștii din Constanța

ro

12 Nov, 2023 14:13 814 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data 11 noiembrie 2023, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol, în timp ce executau serviciul de patrulare, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Anton Pann.
 
La data 11 noiembrie 2023, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Techirghiol, în timp ce executau serviciul de patrulare, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Anton Pann, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
În interiorul acestuia au fost identificați conducătorul auto și un pasager, ambii de 20 de ani.
 
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a precizat sursa citată.

Cu ocazia efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un ambalaj din plastic în care se afla o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, substanța vegetală identificată urmând a fi înaintată Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, pentru continuarea cercetărilor, potrivit competenței, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Constanța: Opt infracțiuni constatate în cadrul acțiunii „Blocada” (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii