Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Studenții de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța vor depune Jurământul Militar

ro

19 Oct, 2023 11:57 864 Marime text


Vineri, 20 octombrie 2023, de la ora 9:00, la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța, 79 de studenți militari înmatriculați în anul I (26 de fete și 53 de băieți) vor depune Jurământul Militar.
 
Aceștia urmează programele de studii de licență Navigație, Hidrografie și Echipamente Navale, Electromecanică Navală, Electromecanică, Inginerie și Management Naval și Portuar.
 
De la începutul lunii septembrie până în prezent, studenții au parcurs un modul de pregătire militară generală, destinat să îi familiarizeze cu specificul pentru care au optat odată cu admiterea la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”.
 
Ceremonia de depunere a Jurământului Militar se va desfășura pe platoul mare din incinta Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, în prezența reprezentanților Forțelor Navale Române și ai instituțiilor beneficiare de cadre militare din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, precum și a membrilor familiilor și a prietenilor.
 
Citește și:
Știri Constanța azi Academia Navală „Mircea cel Bătrân” organizează festivitatea de deschidere a unui nou an universitar (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii