Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Zona pietonală de pe bulevardul Mamaia, între străzile Soveja și Zorelelor și strada Turda, reamenajată (FOTO)

ro

30 Jan, 2024 12:44 1100 Marime text


 

Lucrările de reabilitare a bulevardului Mamaia, tronsonul cuprins între străzile Soveja și Zorelelor și strada Turda, avansează. După ce porțiunea cuprinsă între strada Soveja și strada Tabla Buții, sensul de mers către strada Turda, a fost reamenajată cu pavele și s-au înlocuit bordurile, echipele Confort Urban intervin în zona delimitată de strada Tabla Buții și strada Grozești, unde se decopertează trotuarele.

Lucrările vor asigura continuitatea amenajărilor realizate pe sectoarele cuprinse între strada I.G. Duca și stradaTurda, străzile Soveja și Zorelelor și sensul giratoriu de la Pescărie. Calitatea zonei de spațiu verde va fi îmbunătățită, transmite Primăria Constanța.  


Scuarul median va fi reconfigurat, pentru a fi create noi breșe de întoarcere pe fiecare sens de mers. La final, se vor reabilita suprafețele carosabile prin frezarea stratului de uzură și așternerea unui asfalt rezistent la traficul greu și intens.


foto: Primăria Constanța 



Citește și:

Autorizație de construire pentru construirea unei terase acoperite la Pavilionul Expozițional Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii