Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Vor fi instituite restricții temporare de trafic rutier în urma unor lucrări de amenajare a sensului giratoriu situat la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu (FOTO)

ro

27 Oct, 2023 14:51 1049 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Pentru amenajarea insulelor de separație dinspre Siutghiol și bulevardul Aurel Vlaicu, începând de luni, 30 octombrie, timp de două săptămâni și jumătate, vor fi instituite restricții de circulație.
 
Pentru amenajarea insulelor de separație dinspre Siutghiol și bulevardul Aurel Vlaicu, începând de luni, 30 octombrie, timp de două săptămâni și jumătate, vor fi instituite restricții de circulație, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată în sensul giratoriu pentru autovehiculele care vin dinspre Năvodari spre zona Pescărie și pentru cele care vin dinspre Pescărie spre bulevardul Aurel Vlaicu, în sensul că nu vor mai putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu.
 
Autovehiculele care vin dinspre Pescărie și vor să vireze la stânga pe bulevardul Aurel Vlaicu, vor putea face acest lucru mergând pe direcția înainte până în sensul giratoriu din fața hotelului Delta. Autoturismele care vin dinspre Năvodari și vor dori să efectueze virajul la stânga pe bulevardul Mamaia, vor putea vira la stânga prin sensul giratoriu de la Păpădie, apoi dreapta pe breteaua care trece pe sub pasarelă, către Pescărie. Autoturismele care vin de pe bulevardul Mamaia cu direcția Năvodari, vor putea efectua virajul la stânga prin sensul giratoriu de la Telegondolă.
 
Aceste restricții de trafic au caracter temporar și sunt avizate de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța- Serviciul Rutier. După finalizarea lucrărilor, circulația autovehiculelor va reveni la vechea configurație.
 

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Pasiunea pentru mișcare nu are vârstă! Pensionarii, din Constanța vor urma cursuri de dans, la pavilionul din fața TNOB
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii