Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pasiunea pentru mișcare nu are vârstă! Pensionarii, din Constanța vor urma cursuri de dans, la pavilionul din fața TNOB

ro

27 Oct, 2023 14:30 1299 Marime text

Sursa foto: Primăria Constanța

 
  • Pavilionul pentru pensionari din parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” (TNOB) se transformă în fiecare luni și miercuri în ring de dans
  • Un pensionar plin de energie din Constanța, va organiza cursuri de dans, pentru pensionari, luni și miercuri, între 18:00 și 20:00 

Pavilionul pentru pensionari din parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” (TNOB) se transformă în fiecare luni și miercuri în ring de dans, conform Primăriei Constanța.

Un pensionar plin de energie din Constanța, a dorit să impărtășească pasiunea și cunoștințele sale și altor iubitori ai dansului. Așadar, s-a adresat Direcției Generale de Asistență Socială Constanța și a cerut sprijin în organizarea unor cursuri de dans pentru seniori, potrivit edililor.

„Pentru că suntem atenți la nevoile constănțenilor și pentru că aceste cursuri sunt extrem de benefice pentru sănătate, ideea a fost îmbrățișată imediat”, menționează edilii constănțeni.


Astfel, de două ori pe săptămână, luni și miercuri, între 18:00 și 20:00, pensionarul devine profesor de dans. Acesta invită toți pensionarii, susținând că poate participa orice senior pasionat de dans.

„Și lucrurile nu se opresc aici. Neobositul pensionar a reunit grupul de chitară din care făcea parte pe vremea când urma cursurile Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța și în scurt timp vor începe repetițiile, dar și reprezentații”, mai transmite primăria.

 
 Citește și
Depozitarea ilegală de deșeuri, sancționată cu peste 100 de amenzi
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii