Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Viteza de deplasare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” este de 70 km/h. De azi!

ro

23 Feb, 2024 11:29 1162 Marime text

De astăzi, viteza de deplasare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” este de 70 km/h

În scopul prevenirii accidentelor rutiere și fluidizării traficului rutier, limita de viteză admisă pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence” va fi de 70 km/h. Creșterea vitezei de deplasare pe acest tronson de drum intens circulat a fost avizată de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, la cererea Primăriei Constanța, în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor.

Pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și bulevardul Aurel Vlaicu, viteza de deplasare va fi de 50 km/h, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial

Creșterea vitezei de circulație la 70 km/h pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Sahia și „En Provence”  va contribui la fluidizarea traficului și la reducerea timpilor de condus pentru șoferi, a mai punctat sursa citată. 



Citește și:

Știri ConstanțaViteza de deplasare spre/dinspre Valu lui Traian va fi de 70 de km/h
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii