Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Unde este așteptat Arhiepiscopul Tomisului în perioada 6-8 februarie 2024

ro

05 Feb, 2024 14:30 871 Marime text

Programul liturgic al IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în perioada 6-8 februarie 2024 a fost făcut public de către reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului. 

Vă prezentăm în continuare programul integral: 

Marți, 6 februarie, de la ora 6.20, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Miercuri, 7 februarie, la mănăstirea „Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Dorna Arini, județul Suceava:

- de la ora 7.45, va săvârși Sfânta Liturghie;
- de la ora 17.30, va oficia Taina Sfântului Maslu.

Joi, 8 februarie,  
- de la ora 6.30, va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, apoi va oficia slujba de pomenire la 2 ani de la trecerea la cele veșnice a protosinghelului Daniel Toiu, slujitor al catedralei;
- de la ora 18.00, va fi prezent în podcastul de dialog cu credincioșii „Cuvântul ierarhului” ce va fi transmis pe paginile de Facebook, Youtube și TikTok ale Arhiepiscopiei Tomisului. Întrebările se trimit NUMAI pe mail, la adresa radiodobrogea@gmail.com;
- de la ora 21.40, va oficia Acatistul Maicii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanța.


Citește și:

"IPS Teodosie a greșit"Preotul Petrică Leașcu, personaj cheie în investigația Recorder.ro, „Corupție în numele Domnului“, prezent la DNA Constanța (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii