Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Tânăr reținut după ce a furat o mașină și a condus-o fără a avea permis de conducere (FOTO)

ro

31 Jan, 2024 15:49 839 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • Tânărul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
     
La data de 30 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Eforie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr, de 18 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 19 ianuarie 2024, acesta ar fi sustras și ar fi condus un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, de pe bulevardul Nicolae Titulescu din localitatea Eforie Sud.

Tânărul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 31 ianuarie 2024, acesta va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere legală, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști, pe raza județului Constanța. Șoferi băuți, drogați și alte nereguli
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii