Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șoferi drogați, depistați la volan în Constanța și Vama Veche (FOTO)

ro

09 Sep, 2023 14:14 936 Marime text

Acțiune a polițiștilor rutieri din Constanța!

La data de 8 septembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost testați 35 de conducători auto cu aparatul etilotest și 5 cu aparatul drugtest, a transmis IPJ Constanța. 

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, dintre care 18 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 20.000 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere.

De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere, a mai punctat sursa citată. 


Exemple:

La data de 9 septembrie, în jurul orei 01.05, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Plajei, din stațiunea Vama Veche, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.



La data de 9 septembrie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Mircea cel Bătrân, în municipiul Constanța, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.


foto: IPJ Constanța 



Citește și:

Alertă în Vama Veche! Șoferi sub influența alcoolului refuză cooperarea cu autoritățile (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii