Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă în Vama Veche! Șoferi sub influența alcoolului refuză cooperarea cu autoritățile (FOTO)

ro

09 Sep, 2023 13:37 1043 Marime text

Dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului! 

La data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 16.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un șofer conduce agresiv un autoturism pe strada Nucilor din stațiunea Vama Veche, informează IPJ Constanța. 

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche 2 Mai.

Autoturismul respectiv a fost depistat pe strada Nucilor, iar, în proximitatea acestuia, au fost identificați 3 bărbați, de 23 de ani, 29 de ani, respectiv 31 de ani, aflați sub influența băuturilor alcoolice, care au refuzat să declare care dintre ei a condus autoturismul.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, în jurul orei 16.10, vehiculul respectiv a fost condus, de bărbatul, de 23 de ani, de pe strada Nucilor până pe strada Agricultorilor.

Ulterior, șoferii s-au schimbat între ei, la volan trecând bărbatul, de 29 de ani, care a condus autoturismul până pe strada Nucilor, unde au fost identificați, ulterior, de polițiști, a mai punctat sursa citată. 

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 23 de ani, fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, în cazul bărbatului de 29 de ani, 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, cei doi șoferi au fost conduși la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



foto: IPJ Constanța 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii