Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Silviu Coșa - „Au existat și nemulțumiri, legate de suprapopularea școlilor“

ro

08 Sep, 2023 16:37 801 Marime text
Sursă: Facevook/Silviu Iulian Coșa
  • Prefectul spune că va „susține orice măsură legală și echitabilă, care să readucă zâmbetul pe chipul copiilor și liniște în sufletele părinților“.

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, a publicat pe pagina sa de Facebook, un anunț despre deschiderea noului an școlar. Prefectul spune că va „susține orice măsură legală și echitabilă, care să readucă zâmbetul pe chipul copiilor și liniște în sufletele părinților“.

„Deschiderea școlilor presupune existența unui climat de siguranță pentru cei 115.000 de elevi constănțeni.

De aceea, pe parcursul a trei zile, m-am întâlnit cu toți directori de școli din județ, alături de IȘJ, DSP, ISU, IPJ. Scopul este unul comun, copiii să se întoarcă de la școală sănătoși, zi de zi.

Au existat și nemulțumiri, legate de suprapopularea școlilor, însă am încredere că specialiștii din cadrul inspectoratului școlar vor implementa, cu discernământ, soluțiile necesare. Voi susține orice măsură legală și echitabilă, care să readucă zâmbetul pe chipul copiilor și liniște în sufletele părinților.“, spune Silviu Iulian Coșa.

Citește și:

Învățământ Constanța: Prefectul județului Constanța oferă declarații despre concluziile întâlnirilor cu managerii școlari din unitățile de învățământ preuniversitar din județ (FOTO +VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii