Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Sancțiuni severe pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor! (FOTO)

ro

10 Aug, 2023 19:55 1246 Marime text
Trei vehicule confiscate și o sancțiune în valoare de 50.000 lei pentru gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor!

Camerele de supraveghere din Constanța își demonstrează încă o dată eficacitatea. Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere cum reprezentanții unei societăți comerciale aruncau deșeurile inerte în alte locuri decât cele autorizate.

Pentru încălcarea prevederilor OUG 92/2021, art.20, alin 4, societatea respectivă a fost sancționată cu amendă în valoare de 50.000 lei. De asemenea, polițștii locali au aplicat și sancțiunea complementară de confiscare a celor 3 vehicule folosite la săvârșirea contravenției, transmite Primăria Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Mai mult, pentru săvârșirea infracțiunii de îngropare a deșeurilor, conform art. 66 alin 1, litera F din OUG 92/2021, se va înainta plângere penală împotriva celor responsabili.

Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro, a mai punctat sursa citată. 



foto: Primăria Constanța 


Citește și: 

Știri Constanța. Unde pot depune deșeurile voluminoase constănțenii care locuiesc în cartierul CET
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii