Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Rezultatele acțiunii "Blocada" în Năvodari. Amenzi aplicate de Poliție (FOTO)

ro

05 Nov, 2023 15:51 900 Marime text
Acțiunea ”Blocada” în Năvodari! 

La data de 4 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari, Secției 5 Poliție Rurală Cogealac și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța au desfășurat activități, în sistem integrat, în cadrul acțiunii ”Blocada”.

Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea faptelor contravenționale și penale comise la regimul circulației rutiere, asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și combaterea faptelor de comerț ilicit, informează IPJ Constanța. 

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ 40 de persoane și au fost verificate 30 de vehicule.

Totodată, au fost verificate 7 persoane aflate sub măsura preventivă a controlului judiciar.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, dintre care 8 la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 4 la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și 2 la O.U.G. 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional Unic Pentru Apeluri de Urgenţă, transmite Poliția. 

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere și au fost retrase 1 certificat de înmatriculare și 1 set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 4 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Măceșului, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a mai punctat sursa citată. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.Ulterior, a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


foto: IPJ Constanța 


Citește și:

Știri ConstanțaDosare penale și sancțiuni în urma acțiunilor poliției din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii