Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Dosare penale și sancțiuni în urma acțiunilor poliției din Constanța

ro

05 Nov, 2023 14:57 780 Marime text

Acțiuni ale polițiștilor constănțeni!

În noaptea de 4 spre 5 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secțiile 4 și 5 Poliție au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003 și H.G. 301/2012.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, informează IPJ Constanța.


În noaptea de 4 spre 5 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, dintre care 7 la Legea 61/1991, 3 la O.U.G. 195/2002 și 1 la Legea 333/2003, în valoare totală de peste 6.000 de lei.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Astfel, la data de 5 noiembrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Ulterior, a fost transportat la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, mai punctează sursa citată.


La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și polițiști locali de la Direcția Generală Poliția Locală Constanța.


În noaptea de 4 spre 5 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor comise cu violență și a consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei.

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța.


La data de 4 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Crucea au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

Totodată, a fost retras un certificat de înmatriculare.
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii