Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Restricții de trafic pe un tronson al bulevardului 1 Decembrie 1918. Iată de ce

ro

01 Dec, 2023 19:32 1312 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Lucrările de asfaltare a carosabilului vor fi reluate mâine pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada.
Lucrările de asfaltare a carosabilului vor fi reluate mâine pe bulevardul 1 Decembrie 1918, pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Theodor Burada. Se va asfalta intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul Ferdinand și vor fi finalizate lucrările pe sensul de mers către stațiunea Mamaia. Pentru ca lucrările de asfaltare să se deruleze în condiții de maximă siguranță, traficul rutier va fi restricționat total pe bulevardului 1 Decembrie 1918, între bulevardul I.C. Brătianu și strada Theodor Burada. De asemenea, pe timpul execuției lucrărilor de asfaltare, va fi închis accesul din bulevardul Ferdinand, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.

Pe durata lucrărilor, traseul autobuzelor care circulă pe bulevard Ferdinand, între Gară și bulevardul 1 Decembrie 1918, va fi deviat.

„Rugăm participanții la trafic să evite acest sector de drum în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă cerem scuze pentru disconfortul creat. Facem din nou apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Știri Constanța azi: LIVE VIDEO-TEXT. Constanța sărbătorește Ziua Națională a României! Ceremonii militare, defilări și spectacol de artificii (FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii