Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Produsele specifice sărbătorilor de iarnă vor putea fi comercializate în piețele agroalimentare din municipiu

ro

16 Nov, 2023 16:28 688 Marime text
Sursă foto: Administrația Fondului Imobiliar
  • În luna decembrie, în piețele agroalimentare din Constanța, aflate în gestionarea societății Administrația Fondului Imobiliar SRL pot fi comercializate produse specifice Sărbătorilor de iarnă.
 
În luna decembrie, în piețele agroalimentare aflate în gestionarea societății Administrația Fondului Imobiliar SRL pot fi comercializate produse specifice Sărbătorilor de iarnă, transmite un comunicat din partea Administrației Fondului Imobiliar SRL.
 
Locațiile de sezon vor fi atribuite agenților economici interesați, în ordinea primirii cererilor. Prețul practicat de societate pentru locațiile de sezon pe platoul piețelor Grivița, Tomis III, Tomis Nord, I. L. Caragiale, Brotăcei și Tic - Tac este de 7,5 lei mp/zi.
 
Cei interesați pot depune o cerere tip, însoțită de recomandarea intendenților din piață și actele firmei, la sediul AFI SRL din municipiul Constanța, Bulevardul Tomis nr. 101. Cererea se poate ridica de la sediul societății sau poate fi descărcată accesând următorul link: https://afi-constanta.ro/piete-targuri-si-oboare-formulare/, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Licitații Constanța: AFI SRL vrea să expertizeze mai multe clădiri clasate monument istoric aflate în patrimoniu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii