Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Iată unde puteți găsi containerele pentru deșeuri de dimensiuni mari, până pe 11 februarie

ro

08 Feb, 2024 11:11 944 Marime text
foto: Primăria Constanța
Atenție! Nu aruncați deșeurile voluminoase oriunde! Vă rugăm să le depozitați în bena de culoare verde!

În perioada aceasta, până pe data de 11 februarie 2024, puteți găsi containerele pentru deșeuri de dimensiuni mari în zona CET, pe aleea Egretei (platforma 110) și pe Aleea Pelicanului (platforma 73).

Ce puteți depozita în aceste containere: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, etc, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

Ce NU puteți depozita în aceste containere: deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).

Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”

În afara acestor containere temporare din toate cartierele orașului, puteți duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 290 A, telefon: 0723 372 163.

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea deșeurilor pe domeniul public al municipiului Constanța constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare, a mai punctat sursa citată. 

Citește și:

Imagini surprinse de camerele video, la Constanța. Motivul pentru care un bărbat s-a ales cu amenzi (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii