Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini surprinse de camerele video, la Constanța. Motivul pentru care un bărbat s-a ales cu amenzi (FOTO)

ro

08 Feb, 2024 08:37 992 Marime text
 
Curățenia orașului, o prioritate pentru Poliția Locală Constanța!

În săptămâna precedentă, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au observat că la intersecția străzilor Teodor Burada cu bulevardul 1 Mai, carosabilul este murdărit de beton care cel mai probabil a căzut dintr-o autobetonieră.

După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, persoana vinovată a fost identificată și a fost sancționată contravențional de către polițiștii locali pentru murdărirea carosabilului, lipsa avizului de traseu și a autorizației de folosire a tramei stradale, cu amenzi în cuantum total de 5232 lei, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.

În plus, polițiștii locali au dispus persoanei responsabile și măsura aducerii terenului la starea inițială, partea carosabilă fiind curățată de către aceasta.

Facem un apel către persoanele care observă astfel de fapte să sesizeze Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922, sau la adresa de e-mail: politia.locala@primaria-constanta.ro. Contribuieți alături de noi la menținerea curățeniei și siguranței în orașul nostru!- a mai punctat sursa citată. 


foto: Primăria Constanța 


Citește și:

Știri ConstanțaȘofer tras pe dreapta în Satu Nou. Ce a constatat Poliția
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii