Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bărbați prinși cu substanțe interzise în zona Gării CFR și cartierului Poarta 6

ro

07 Dec, 2023 10:25 977 Marime text
 
Prinsi cu substanțe interzise de polițiștii locali constănțeni!  

Ieri, pe data de 6 decembrie 2023, în intervalul orar 09:00-11:30, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, Biroul Monitorizare Zone Publice și Intervenție, în timpul îndeplinirii atribuțiilor lor pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au identificat trei bărbați în zona Gării CFR și cartierului Poarta 6, având asupra lor substanțe interzise. 

Indiciul care i-a determinat  pe oamenii legii să -i intercepteze a fost faptul că bărbații prezentau un comportament suspect. După legitimarea și efectuarea controlul corporal al acestora, polițiștii locali au găsit 37 de pachete conținând o substanță vegetală, uscată, mărunțită, de culoare verde, cu potențial psihoactiv-psihotrop, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației necesare, ce va fi transmisă împreună cu bunurile indisponibilizate către BCCO Constanța în scopul continuării anchetei. 

 Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de email politia.locala@primaria-constanta.ro, mai transmite sursa citată. 



foto: Primăria Constanța 


Citește și:

"Maru", dealerul care îi furniza droguri lui Vlad Pascu, trimis în judecată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii