Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Se oprește apa la Trocadero. Cât timp va persista avaria RAJA

ro

08 Aug, 2023 11:29 820 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • Potrivit RAJA, astăzi, în data de 8 august 2023, o avarie la conducta de alimentare de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, va lăsa locuitorii din zona Trocadero fără apă în intervalul orar 10:30 – 14:00.
 
Conform unui comunicat de presă transmis de S.C. RAJA S.A., o avarie pe conducta de apă de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, va sista astăzi, pe 8 august 2023, alimentarea cu apă a locuitorilor din cartierul Trocadero.
 
Astfel, se lucrează la remedierea unei avarii de la o conductă de 300 mm diametru care alimentează locuitorii din Constanța cu apă.
 
Echipele RAJA vor opri apa între orele 10:30 – 14:00 pentru cei care locuiesc în zona Trocadero, între strada Farului și Portiței, precum și cei de pe străzile adiacente și punctele termice aferente.
 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, adaugă RAJA S.A.

 
Citește și:

Strada Traian din Constanța, fără apă! O avarie RAJA sistează alimentarea


Județul Constanța: Avarie RAJA pe strada Victoriei din Cernavodă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii