Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Lipsă de apă în localitățile Biruința și Topraisar!

ro

31 Aug, 2023 11:06 807 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: pexels.com
  • În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 250 mm, de la nivelul Stației Repompare Biruința, județul Constanța, echipele RAJA întrerup furnizarea apei potabile în localităţile Biruinţa şi Topraisar, astăzi, 31 august 2023, în intervalul orar 9.30 - 15.00.
 
În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de aducțiune, cu diametrul de 250 mm, de la nivelul Stației Repompare Biruința, județul Constanța, echipele RAJA întrerup furnizarea apei potabile în localităţile Biruinţa şi Topraisar, astăzi, 31 august 2023, în intervalul orar 9.30 - 15.00, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
RAJA Constanța: Cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans are loc la Pavilionul Expozițional (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii