Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans are loc la Pavilionul Expozițional (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

31 Aug, 2023 10:05 1447 Marime text
Deschiderea oficială a celei de-a V-a ediții a Forumului WATER LOSS BALKANS, care se va desfășura la Pavilionul Expozițional Constanța, va avea loc în perioada 31 august - 1 septembrie 2023.
 
Evenimentul este organizat de Asociația Română a Apei în parteneriat cu RAJA SA Constanța și Turkish Society for Infrastructure and Trenchless Technologies, transmite un comunicat din partea RAJA SA.
 
Ediția din acest an a forumului internațional va reuni profesioniști din domeniul apei, reprezentanți ai autorităților centrale și locale, consultanți, antreprenori, dar și reprezentanți ai mediului academic interesați de îmbunătățirea performanțelor tehnice și manageriale ale sectorului. Acest eveniment va oferi oportunitatea unui dialog constructiv privind modalități eficiente de gestionare a serviciilor de alimentare cu apă și de reducere a pierderilor de apă din rețelele de transport și distribuție.

Punctul central al manifestării îl reprezintă Conferința Tehnico-Științifică Internațională cu tema „Reducerea pierderilor de apă - „obligație” sau sursă de venituri”, care va cuprinde și atelierul de lucru „Soluții IT relevante și rețele inteligente de apă”. În cadrul conferinței vor fi susținute 21 de expuneri de către participanți din Franța, Israel, Portugalia, Republica Cehă, Republica Moldova, Spania, Turcia, Țările De Jos (Olanda), Ungaria și România.
 
Totodată, se va organiza și o expoziție de specialitate care va oferi participanților ocazia de a se familiariza cu cele mai recente inovații și soluții în domeniul managementului pierderilor de apă, a încheiat sursa citată.

Participă la eveniment Yasin Torun, Ionel Tescaru, Safak Bașa, Venera Vlad, Tatsuo Kitawaga, Ilie Vlaicu, primarul municipiului Constanța - Vergil Chițac, președintele CJ Constanța - Mihai Lupu și managerul SC RAJA SA - Aurel Presură.

„Începând de astăzi, timp de două zile, RAJA Constanța împreună cu Asociația Română a Apei organizează cea de-a V-a ediție a Forumului WATER LOSS BALKANS. La acest forum se vor prezenta 21 de lucrări, vor fi vorbitori șdin 10 țări și expoziție în care se prezintă cele mai moderne și cele mai bune soluții de reducere  apierderilor de apă. la Constanța există un program foarte mare de reducere a pierderilor de apă în valoare de 10 milioane de euro, iar toate soluțiile și lucrurile bune pe care le vom învăța la acest forum le vom aplica și la Constanța“ - a precizat Aurel Presură, managerul SC RAJA SA. 


 

 

Citește și: 

RAJA ConstanțaIată când începe cea de-a V-a ediție a Forumului Water Loss Balkans
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii