Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Atenție, șoferi! Se asfaltează carosabilul pe strada Iuliu Maniu din cartierul Palazu Mare (FOTO)

ro

19 Sep, 2023 10:59 751 Marime text
Sursă foto: Primăria Constanța
  • Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Iuliu Maniu, tronsonul cuprins între strada Henri Coandă și bulevardul Tomis.
 
Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Iuliu Maniu, tronsonul cuprins între strada Henri Coandă și bulevardul Tomis. După ce a fost decapat vechiul strat de uzură, astăzi carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Ca rute alternative, circulația autovehiculelor se va putea efectua pe străzile Ionel Teodoreanu, Corneliu Baba și Barbu Catargi, transmite un comunicat din partea Primăriei Constanța.
 
În paralel, continuă decopertarea carosabilului pe strada Sentinelei, tronsonul cuprins între strada Brebenei și strada Valea Morii, traficul rutier fiind restrictionat parțial până la ora 16:00. Lucrările vor continua până vineri, 22 septembrie, și vor fi instituite aceleiași restricții de circulație în intervalul orar 8:00 - 16:00. După finalizarea lucrărilor de frezare a carosabilului, se va turna asfalt și vor fi aplicate marcaje rutiere.
 
Tot pe strada Sentinelei, se intervine asupra infrastructurii pietonale. Se reconstruiesc trotuarele, se înlocuiesc bordurile și se stabilizează terenul cu piatră, în etapa premergătoare asfaltării.
 

„Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Ședință extraordinară la Consliul Local Constanța. Un proiect a trecut în unanimitate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii