Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stil de viață sănătos la vârsta a treia! Activitate în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice din Constanța (FOTO)

ro

21 Mar, 2024 12:47 522 Marime text

Stil de viață sănătos la vârsta a treia!       

Preocuparea pentru sănătate trebuie să fie o constantă de-a lungul vieții. La vârsta a treia, oamenii se confruntă cu multiple pierderi, mai ales la nivelul stării de sănătate - fizică, psihică, emoțională, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Vârstnicii trebuie să fie informați cu privire la resursele pe care le pot accesa, astfel încât să beneficieze de o sănătate optimă.


Ieri, rezidenților Căminului pentru persoane vârstnice din Constanța li s-au prezentat câteva metode simple pe care au fost încurajați să le aplice, astfel încât să-și monitorizarea starea de sănătate, să rămână activi din punct de vedere fizic, intelectual și social.

Potrivit sursei citate, acestora li s-au prezentat beneficiile aplicării unui stil de viață sănătos și li s-a oferit încă o dată posibilitatea prezentării experiențelor personale și a problemelor cu care se confruntă.

Fiecare participant la activitatea de ieri a vorbit despre metodele și trucurile aplicate pentru a se bucura de o sănătate de fier. Mai multă mișcare, mai puține dulciuri, plimbări lungi, un somn odihnitor - sunt doar câteva dintre secretele dezvăluite de seniori.


foto: Primăria Constanța 



Citește și:

Ședință CLM ConstanțaConsilierii stabilesc costul mediu lunar de întreținere pentru beneficiarii de la Căminul pentru persoane vârstnice (DOCUMENT)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii