Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Staţii de carburanţi deţinute de OMV Petrom Marketing SRL pe Autostrada A2, desfiinţate. Ce a solicitat compania de la APM Constanţa

ro

21 Feb, 2018 00:00 3349 Marime text
OMV Petrom Marketing SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acordul de mediu în vederea desfiinţării unor staţii de carburanţi amplasate în oraşul Murfatlar, Autostrada A2.
 
Astfel, societatea OMV Petrom Marketing SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Desfiinţare staţii de carburanţi, construcţii uşoare mobile, destinate comercializării de produse non-alimentare şi alimentare, precum şi elemente de semnalistică, construcţii cu caracter provizoriu“, amplasate în oraşul Murfatlar, Autostrada A2, km 186+090 (stânga) şi km 186+580 (dreapta).
 
Informaţiile privind acest proiect pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Tot aici pot fi depuse şi eventualele observaţii şi sugestii.
 

OMV Petrom Marketing SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 1998, compania are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 980.379.200 de lei, integral vărsat, este compus din 9.803.792 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Societatea este deţinută de SC OMV Petrom SA. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate, sunt: Radu Sorin Căprău - preşedinte Consiliu de Administraţie, Vladislav Atanassov - membru CA, Adrian Nicolaescu - membru CA, Adrian Mincu - membru CA.
 
Activităţi secundare constau în: fabricarea sucurilor de fructe şi legume; fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie; fabricarea biscuiţilor şi a pişcoturilor; fabricarea prăjiturilor şi a produselor conservate de patiserie,
prelucrarea ceaiului şi a cafelei; producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate, fabricarea produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului; producţia de profile obţinute la rece; fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice; repararea articolelor fabricate din metal; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule; intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate;
comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente; comerţ cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi şi al produselor derivate; comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare; comerţ cu amănuntul al pâinii, al produselor de patiserie şi al produselor zaharoase, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al produselor din tutun, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al bunurilor de ocazie vândute prin magazine; activităţi de editare a cărţilor; activităţi de editare de ghiduri, compendii, liste de adrese şi similare; activităţi de editare a ziarelor; activităţi de editare a revistelor şi periodicelor; alte activităţi de editare şi multe altele.
 
În anul fiscal 2014, societatea cu 228 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 14.196.935.640 de lei şi un profit de 363.239.731 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, compania a avut 222 de salariaţi, o cifră de afaceri 14.776.387.601 lei şi un profit net de 395.296.767 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 220 de salariaţi, cifră de afaceri de 14.401.855.760 de lei şi un profit de 444.555.395 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii