Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:24 30 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris, prima firmă care utilizeaza acest tip de echipament Stați în casă! La noapte se dezinfectează cu un atomizor de mare capacitate pe șoselele din Constanța

ro

28 Apr, 2020 12:41 1639 Marime text
ATENȚIE! De la ora 21.00 se dezinfectează cu un atomizor de mare capacitate și două cisterne încărcate cu detergent concentrat pentru uz profesional bulevardele, străzile principale și trotuarele din Constanța! Stați în casă!

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, aceste măsuri privind gestionarea bolilor înalt contagioase au fost
luate încă din luna martie.

Detergentul profesional utilizat are proprietăți de spalare și degresare puternică a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%.

Compania de salubrizare din Constanța a achiziționat un atomizor de mare capacitate pentru a combate răspandirea noului Coronavirus și este prima firma din Romania care utilizeaza acest tip de echipament pentru dezinfectarea spațiilor publice.

▪️ Atomizorul este montat pe o suprastructură de tip cisternă și are o rază de acoperire de aproximativ 30 m.

▪️ Atomizorul este prevăzut cu duze multiple care pulverizează micro-particule și astfel reușește să sterilizeze o suprafata mare.

„Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. Preveniți răspândirea COVID-19! Reduceți riscul de a vă îmbolnăvi! FIȚI RESPONSABILI! AVEȚI GRIJĂ DE VOI ȘI DE CEI DRAGI! EVITAȚI SĂ VĂ EXPUNEȚI!”, transmite Primăria Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii