Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRCF Constanța „De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri”

ro

20 Dec, 2023 10:12 742 Marime text
Sursa foto: SRCF Constanța


 
  • De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri” este o campanie caritabilă inițiată de SRCF Constanța
 
Crăciunul este despre bucurie și fericire, însă, deși trăim la oraș, încă mai există familii nevoiașe, cu părinți care nu își permit să le ofere celor mici, de Crăciun, nici măcar o bomboană. Mai mult decât atât, sunt copii care nu pot merge iarna la școală, deoarece nu au cu ce să se îmbrace sau să se încalțe. 
 
Și anul acesta, SRCF Constanța a inițiat o campanie caritabilă, intitulată „De Crăciun, toți copiii merită să primească daruri”. Sensibilizați de lipsurile familiilor care au nevoie de susținerea noastră, zeci de angajați din cadrul CFR Infrastructură Constanța, cărora li s-au alăturat și salariați de la CFR Călători, au donat bani, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte, dulciuri, produse de igienă, jucării și alimente neperisabile, pentru a le face o bucurie, de Crăciun, micuților mai puțin norocoși.
 

„O parte dintre cadouri au fost oferite unei familii monoparentale, care trăiește în condiții foarte grele și se confruntă cu numeroase probleme. De asemenea, pachete cu multe cadouri au fost donate la Biserica Sf. Ilie din Constanța, al cărei preot, Gheorghe Jitaru, le va duce unei familii cu 12 copii, din comuna Ion Corvin”, transmit cei de la SRCF Constanța.

 
Pentru cei care își petrec sărbătorile de iarnă în Așezământul social pentru copii abandonați și mame aflate în dificultate „Sf. Cuv. Arsenie cel Mare” din localitatea Techirghiol, au fost achiziționate, în cadrul campaniei umanitare, diferite produse alimentare.
 
 
 Citește și
Campania „Să dăruim copiilor din comunitate” se apropie de final. Încă mai avem o șansă să dăm o mână de ajutor
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii