Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:14 28 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Medgidia cumpără servicii de colectare, transport și eliminare deșeuri spitalicești (document)

ro

04 Aug, 2020 00:00 447 Marime text
  • Spitalul Municipal Medgidia organizează licitație publică pentru furnizare de servicii de colectare, transport și eliminare deșeuri spitalicești.

Spitalul Municipal Medgidia organizează licitație publică pentru a încheia un contract de servicii de colectare, transport și eliminare deșeuri spitalicești. Valoarea totală a contractului este de 993.600 lei.
 

Descrierea contractuluiCoduri CPV secundare:
Locul de executare:
Codul NUTS:RO223 Constanţa
Locul de executare:Spitalul Municipal Medgidia, str. Ion Creanga nr.18
Descrierea achizitiei publice:
Prestare de servicii de colectare, transport și eliminare deșeuri spitalicești de la Spitalul Municipal Medgidia. Cantitățile minime și maxime ale acordului cadru și cantitățile minime și maxime ale celui mai mare contract subsecvent conform caietului de sarcini Cap. III Valoarea estimată a acordului cadru este de 993.600,00 Lei. Valoarea estimata a celui mai mare contract subsecvent este de 331.200,00 lei.
Criterii de atribuire:Pretul cel mai scăzut
Informatii despre fondurile Uniunii Europene: Achiziția se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene:Nu
Tip finantare :Alte fonduriPersoanele cu funcţii de decizie din cadrul entității contractante


1. Manager – Aglițoiu Dumitru - Eugen; 2. Director Medical – Dr. Minca Manuela; 3. Director Financiar Contabil – Ec. Stefan Liviu George Persoanele implicate în procedura de achizitie publică din partea autorității contractante sunt: 1. Consilier Juridic – Jr. Teodorescu Monica Lucia 2. Birou Achiziții Publice - Jurist Dinu Roxana Elena 3. Compartiment C.S.P.L.I.A.A.M – As. Stratulat Aurelia; 4. Serviciul Administrativ – Aprovizionare – Ing. Iscru MariusTermenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10.08.2020. 

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.Citește și:


Spitalul Municipal Medgidia a semnat cu mai multe firme pentru achiziția de echipamente, truse și mobilier medical (document)

O firmă din București a semnat un contract cu Primăria Medgidia pentru livrarea de echipamente medicale pentru spital (document)


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii