Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:30 05 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța cumpără oxigen (document)

ro

27 May, 2020 00:00 622 Marime text
  • Spitalul Clinic de Boli Infecțioase cumpără oxigen
  • Acordul cadru va fi încheiat pentru 18 luni
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase organizează o licitație publică pentru atribuirea unui contract aferent achiziției de oxigen medicinal lichefiat și îmbuteliat.
De altfel, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 9 iunie, iar valoarea estimată este de 695.283,95 lei. Obiectul contractului este încheierea unui acord - cadru pentru achiziţionarea de gaze medicale (oxigen medicinal) pentru 18 luni. Facturile se vor emite electronic și vor fi transmise la adresele de e-mail comunicate de achizitor. Prețurile vor fi exprimate în ofertă și în facturi astfel:
  • oxigen medicinal lichid: m3 la 1 bar și 15°C
  • oxigen medicinal comprimat: m3 (număr de butelii)
  • chirie instalație de stocare: lună
  • chirie butelii: zi * butelie.
Consumul de oxigen este dat de numărul bolnavilor și evoluția pandemiei de coronavirus, minimul fiind cel înregistrat anterior internării bolnavilor pentru tratarea de Covid-19. Oxigenul medicinal lichid va fi livrat într-un rezervor criogenic, parte din instalația de stocare și vaporizare oxigen medicinal lichid ce trebuie pusă în funcțiune de către operatorul economic declarat câștigător, la sediul autorității contractante, în spațiul și pe fundația existentă, cu respectarea legislației aplicabile în vigoare. Pentru instalația de stocare achizitorul va achita o chirie lunară, care se va factura la sfârșitul lunii pentru luna curentă.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii