Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol pe 25 mai organizat de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”. Cu ce firmă a încheiat contractul de servicii cultural – artistice (DOCUMENT)

ro

05 Apr, 2024 12:08 507 Marime text


Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și A & A Music and Events SRL au încheiat un contract, prin cumpărare directă, ce privește achiziția de servicii cultural – artistice.
 
Concret, firma contractată pune la dispoziția clientului servicii cultural – artistice, în vederea organizării unui eveniment dedicat publicului larg, la care va participa artistul Raluka & Band. Oferta este valabilă pentru ziua de 25 mai 2024.
 
Prețul plătit de Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” este de 42.751,20 de lei, adică 8.600 de euro, conform cursului actual.
 
Atribuirea contractului a fost publicată în SEAP în data de 3 aprilie 2024.
 
Despre A & A Music and Events SRL
 
Potrivit termene.ro, firma se ocupă cu reproducerea înregistrărilor, a fost înființată în anul 2016 și are sediul în București, sectorul 3, pe strada Soldat Sebe T. Nicolae nr. 13.
 
Adriana Dinel figurează ca asociat și administrator, conform sursei citate.
 
Ea mai este prezentă în: Familyfest Tours SRL, Dinelli Events SRL și Dinel Adriana Persoană Fizică Autorizată.
 
A & A Music and Events SRL a terminat anul 2022 cu peste două milioane de lei cifră de afaceri, peste 250.000 de lei profit și un angajat.
 
Conform licitatiapublica.ro, A & A Music and Events SRL are adjudecate 30 de achiziții directe în toată țara și unul singur în județul Constanța.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Spectacol de aproximativ 8.000 de euro la Constanța Centrul „Teodor T. Burada” o aduce pe artista Bibi pentru un show dedicat copiilor (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii