Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia lui Petrică Iordache se retrage din funcţia de administrator al unei societăţi. Fiul său preia cârma firmei

ro

26 Feb, 2019 00:00 2365 Marime text
Carmen Celestina Iordache, asociat unic în cadrul societăţii Fluid-Art Design SRL, a luat mai multe decizii ce au intrat în vigoare începând cu data de 21.01.2019.
 
Astfel, în firmă a fost cooptat Francesco-Lorin Iordache, care a venit cu un aport la capitalul social în valoare de 50 de lei, numerar. În urma cooptării, capitalul social total se majorează cu 50 de lei, devenind 250 de lei, fiind împărţit într-un număr de 25 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei pentru fiecare parte. Este deţinut de către asociaţi astfel: Francesco-Lorin Iordache are 5 părţi sociale, iar Carmen-Celestina Iordache are 20 de părţi sociale.
 
În urma modificării, cota de participare la beneficii şi pierderi este împărţită astfel: Carmen-Celestina Iordache - 80% şi Francesco-Lorin Iordache - 20%. Se retrage din funcţia de administrator Carmen-Celestina Iordache, fiind soţia afaceristului constănţean Petrică Iordache, cel care a murit în urmă cu aproape 12 ani, şi este numit administrator cu puteri depline, pe perioadă nelimitată, Francesco-Lorin Iordache.
 
Citeşte şi:
 
Pizzerie în Constanţa Francesco Lorin Iordache, unul dintre fiii defunctului Don Pedro, intră în afaceri pe cont propriu
 
Nouă ani de la moartea afaceristului Petrică Iordache, zis şi „Don Pedro“
 
Urmaşul lui Don Pedro a pus mâna pe service-ul de tipografiere al primăriei
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii