Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Grindeanu, la inaugurarea Podului peste Dunăre „Este un pod pe care l-aş numi un pod al speranţei“ (VIDEO)

ro

06 Jul, 2023 11:28 1078 Marime text
foto: Facebook/ Sorin Grindeanu Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat la inaugurarea Podului peste Dunăre între Brăila şi Tulcea că este un pod pe care l-ar numi un pod al speranţei.

Ministrul a mai precizat că este prima conexiune rutieră din istoria României dintre judeţele Tulcea şi Brăila şi este dovada că statul român ştie să investească şi să atragă bani europeni, ştie să abordeze strategic dezvoltarea regiunilor din România.
 

”Astăzi trăim un moment special pentru infrastructura din România. În 2014 puţini credeau în reuşita acestui proiect. Iată că la 6 ani distanţă suntem aici împreună să deschidem circulaţia pe acest pod care leagă cele trei regiuni istorice.

Este un pod pe care l-aş numi un pod al speranţei, un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii, pe care şi le-au pus locuitorii în această lucrare de infrastructură unică în România şi în sud estul Europei”, a spus ministrul Transporturilor.

Sorin Grindeanu a precizat la eveniment că este prima conexiune rutieră din istoria României dintre judeţele Tulcea şi Brăila.

”Acest pod până la urmă este dovada că statul român ştie să investească şi să atragă bani europeni, ştie să abordeze strategic dezvoltarea regiunilor din România şi mai ales ştie să creeze oportunităţi pentru noi locuri de muncă. România îşi consolidează prin aceasră lucrare de infrastructură inclusive rolul strategic la frontiera de est a Uniunii Europene şi a Alianţei Nord-Atlantice”, a punctat Grindeanu.



Citește și: Podul suspendat de la Brăila va fi inaugurat în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii