Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferiță băută, implicată într-un accident pe aleea Siracuza din Mamaia Nord

ro

13 Sep, 2021 15:34 1614 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din județul Constanța! 
  • În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 14.20, la sediul Poliției municipiului Medgidia s-a prezentat un bărbat, de 51 de ani, care a declarat faptul că, la data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 18.20, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 3, în afara localității Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe aleea Siracuza din Mamaia Nord.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de două femei, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 35 de ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul celeilalte șoferițe, de 27 de ani, a rezultat o valoare de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism, la intersecția străzilor Mitropolit Veniamin Costache și Șoseaua din Vii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii