Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer la volan, depistat în Constanța, sub influența substanțelor psihoactive

ro

06 Nov, 2023 11:16 897 Marime text


Sursa foto: IPJ Constanța



La data de 5 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea consumului și traficului de droguri sau alte substanțe interzise. 

Astfel, în jurul orei 20.30, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism, care se deplasa pe D.N. 39.
 
La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 26 de ani, iar, pe locul pasagerului, un bărbat, de 27 de ani.
 
În urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, potrivit IPJ Constanța.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmit polițiștii.

 
În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia a fost descoperit un pliculeț ce conținea o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, care a fost înaintat polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate, potrivit competenței, specifică IPJ Constanța.

Citește și
Dosare penale și sancțiuni în urma acțiunilor poliției din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii