Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer băut, depistat în trafic. Nu avea nici permis. Ce au mai descoperit agenții de la Rutieră despre amânarea unei pedepse a acestuia

ro

31 May, 2022 15:48 1089 Marime text
 Șofer, foto: UnsplashLa data de 30 mai a.c., în jurul orei 4:30, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, care conducea un autoturism pe Drumul Județean 200 A, din comuna Afumați, județul Ilfov.


Bărbatul respectiv a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de mostre biologice.
 

Din verificările efectuate polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, precum și faptul că, instanța a dispus față de acesta, aplicarea amânării pedepsei pe un termen de încercare de 2 ani., transmite IPJ Ilfov. 



În urma probatoriului administra, la data de 30 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a dispus măsura controlului judiciar., a mai precizat sursa citată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii