Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:08 20 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Energia SA este reactivată! Iată când va avea loc prima Adunare Generală a Acţionarilor, la Constanţa

ro

11 Jan, 2020 00:00 1133 Marime text
 
Asociatul unic al societăţii cu sediul în municipiul Constanţa Energia SA, Gabriel Trandafirescu, a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 7 februarie 2020, ora 10:00. Iar de la ora 12:00, în aceeaşi zi, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor.
 
Conform convocatorului, în cadrul AGEA, se doreşte mutarea sediului societăţii, stabilirea adresei de corespondenţă electronică şi fizică. De asemenea, pe ordinea de zi se află şi încetarea stării de suspendare a activităţii societăţii, aprobarea activităţilor ce urmează a fi desfăşurate şi punctelor de lucru. Obiectul principal de activitate al societăţii va fi modificat.
Vor fi desfiinţate sedii secundare, dar şi înfiinţate altele noi. De asemenea, se doreşte actualizarea actului constitutiv cu prevederile legislaţiei în vigoare.
 
Convocatorul pentru AGOA este format din aprobarea contractului de administrare, cât şi a indicatorilor tehnico-economici ce trebuie îndepliniţi de către administrator. Se va aproba predarea gestiunii cu care va fi mandatat administratorul unic de către acţionari. Va fi ales auditorul financiar şi vor fi deschise conturi bancare.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nițu Cristina 11 Jan, 2020 09:30 Adunarea se tine unde? Adresa completa vă rog