Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situație inedită pe bulevardul IG Duca din Constanța! Mai multe treceri de pietoni amplasate în zonă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

11 Dec, 2023 09:16 8695 Marime text
Reabilitările efectuate pe bulevardele și străzile din municipiul Constanța aduc cu ele și multe schimbări. 

Obișnuiți cu traficul de pe bulevarde dinainte de lucrările de reabilitare, după finalizarea lucrărilor șoferii au parte de noi surprize la care ytrebuie să se adapteze rapid pentru a nu încălca regulile de circulație. 

Astfel, pe lângă liniile duble continui trasate pe kilometri întregi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu șoferii trebuie să se adapteze și la alte modificări. 

Astfel, pe bulevardul IG Duca, pe porțiunea dintre sensul giratoriu de la intersecția cu bulevardul Mamaia până la intersecția cu bulevardul Ferdinand au fost desenate recent mai multe treceri de pietoni. 

Astfel, la intersecția cu strada Ștefan cel Mare a desenat marcajul pietonal, care este mult mai mare decât în alte zone, apoi până la intersecția cu bulevardul Ferdinand, pe o porțiune de maxim 200 de metri mai sunt alte trei treceri de pietoni. 

Pentru pietoni această decizie, de a amplasa trecerile așa des poate fi o veste bună. Nu la fel de bine a fost primită această decizie și de șoferi care trebuie să reducă astfel viteza în dreptul fiecărui marcaj pietonal.  

Citește și: 

Atenție constănțeni! Vor fi instituite restricții de trafic rutier pe străzile I. G. Duca și Răscoala din 1907
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii