Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție constănțeni! Vor fi instituite restricții de trafic rutier pe străzile I. G. Duca și Răscoala din 1907

ro

18 Oct, 2023 13:00 982 Marime text






Sursa foto: Primăria Constanța
  • În această seară și mâine seară, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00, pe strada I.G.Duca, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand 

Potrivit unui comunicat din partea Primăriei Constanța, pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu îngreuna traficul pe timpul zilei, lucrările efectuate de administratorul tramei stradale se vor desfășura noaptea.

„Astfel, în această seară și mâine seară, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, în intervalul orar 21:00-06:00, pe strada I.G.Duca, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand.”, declară edilii constănțeni.


Echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului iar mâine seară se va asfalta tronsonul care face legătura cu bulevardul Ferdinand, mai adaugă sursa citată.

„Restricții similare de trafic rutier vor fi instituite joi seară și vineri seară pe strada Răscoala din 1907, pe tronsonul delimitat de strada Ștefan cel Mare și bulevardul Ferdinand, în intervalul orar 21:00-06:00, pentru lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului”, se mai transmite în comunicat remis.


Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.
 
Citește și
Continuă asfaltarea pe strada Chiliei. Restricții de trafic rutier (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii