Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:30 15 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situația traficului pe autostrada A2 București-Constanța în această dimineață

ro

10 May, 2021 07:20 554 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe drumurile naţionale sau pe autostrăzi.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 București-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.
 
În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală a DN4 (loc. Popești Leordeni), dar și pe Centura Capitalei, în zona localităților Mogoșoaia, Chitila, Domnești și Berceni.

 
În perioada 5 - 27 mai 2021, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, jud.Călărași) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, jud. Călărași). Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

De asemenea, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Poliția Rutieră recomandă conducătorilor auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii