Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Sanitas Constanța a început strângerea de semnături pentru declanșarea conflictului de muncă în sănătate și asistență socială

ro

22 Dec, 2023 13:26 771 Marime text

Sursa foto: Facebook

Sindicatul Sanitas Constanța anunță demararea strângerii de semnături pentru declanșarea conflictului de muncă. Prin semnăturile strânse, se exprimă acordul pentru declanșarea conflictului de muncă și a grevei generale ce va fi organizată. Acordul pentru declanșarea conflictului de muncă îl pot exprima inclusiv nemembrii de sindicat, dar aceștia vor completa tabele separate, special destinate.
 

„Nerespectarea de către Guvernul României a prevederilor din legea salarizării și blocarea repetată a posturilor vacantate ne-a determinat să demarăm strângerea de semnături pentru declanșarea conflictului de muncă. Prin unirea forțelor putem transmite un mesaj puternic către clasa politică, autorități și societatea civilă”, arată un comunicat al Sanitas, postat pe Facebook.

 
Prin semnăturile strânse, practic, se exprimă acordul pentru declanșarea conflictului de muncă și a grevei generale ce va fi organizată.
 

„Greva generală poate atrage atenția decidenților asupra problemelor grave cu care sistemul de sănătate și de asistență socială se confruntă și poate determina guvernanții și autoritățile să acorde mai multă atenție nevoilor și cerințelor angajaților din aceste domenii vitale”, spun reprezentanții Sanitas Constanța.

 
Își pot exprima acordul pentru declanșarea conflictului de muncă, inclusiv nemembrii de sindicat, dar aceștia vor completa tabele separate, special destinate.
 
Fiecare tabel va conține, pe lângă motivele declanșării conflictului de muncă și fundamentarea legală a acestei acțiuni sindicale, precizări clare referitoare la modul de organizare a grevei generale.
 

„Suntem puternici, uniți și hotărâți să ne facem auziți. Suntem determinați să luptăm pentru recunoașterea importanței muncii prestate, pentru o salarizare corectă care să reflecte eforturile și sacrificiile făcute zi de zi, pentru un tratament corect din partea reprezentanților Guvernului.Haideți să fim împreună, toți salariații, în această luptă pentru dreptate și echitate în sănătate și asistență socială!”, mai precizează Biroul Executiv al Sindicatului SANITAS Constanța
 

 Citește și
Federaţia Sanitas anunță deschiderea conflictului de muncă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii