Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Silviu Coșa, la Conferința Națională a Crescătorilor de Caprine din România „Specialiștii zootehniști de la Oieria Palas produc noi rase de caprine pentru randamente crescute de carne și lapte“

ro

21 Aug, 2022 12:40 1146 Marime text
Conferința Națională a Crescătorilor de Caprine din România , foto: Facebook/ Silviu Coșa
Prefectul Silviu Coșa a făcut o postare pe pagina de Facebook unde a făcut precizări despre dilemele alimentare. 

Acesata a aflat de la Conferința Națională a Crescătorilor de Caprine din România care sunt inovațiile genetice, cu accent pe natural, sănătos și trainic. 



Iată ce spune Silviu Coșa

În fiecare zi ne confruntăm cu dileme alimentare, privim cu îndoială autenticitatea produselor din rafturi și căutăm să ne întoarcem spre real, spre produsele din grădina bunicii și puii crescuți de vecina noastră de încredere. Orice altceva știm că ne poate influența negativ sănătatea.


În tot acest timp, specialiștii zootehniști de la Oieria Palas produc noi rase de caprine, prin încrucișări naturale, pentru randamente crescute de carne și lapte.


La Conferința Națională a Crescătorilor de Caprine din România, am aflat care sunt inovațiile genetice, cu accent pe natural, sănătos și trainic.

Câteva mostre au fost puse în „mapa de prezentare” și vă pot garanta că în acel coș am regăsit gustul și textura de altădată.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii