Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și la Constanța File de somon norvegian afumat, produs de OCEAN FISH, retras de la comercializare! Ce conținea

ro

12 Sep, 2023 14:38 1202 Marime text
Programul magazinelor, foto: pexels ANSVSA anunță retragerea de la raft a unor produse contaminate cu Listeria monocytogenes.
 
Într-o informare publicată pe ANSVSA, se arată următoarele „Vă informăm că societatea OCEAN FISH S.RL. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare a evidentierii prezentei Listeria monocytogenes”. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos:


 
Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum. Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome. Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni. Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com
 
Iată în ce magazine din județul Constanța erau comercializate produsele:
HYPERMARKET CONSTANTA BD.TOMIS NR.391 CONSTANTA
CLB CT.TOMIS BULEVARDUL TOMIS, NR 235
CLB CT.RASCOALA STR. RASCOALA 1907, NR. 8
CLB CERNAVODA STR. CAZARMII, NR.1

Citește și:
Legea laptelui și a produselor lactate - acțiune mixtă ANSVSA-ANPC-ANAF pentru informarea operatorilor economici
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii