Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:53 09 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii decontate CAS în Policlinica Pozimed Regina Maria

ro

21 Oct, 2021 11:45 2269 Marime text


Constanța, 21 octombrie 2021
– Rețeaua de sănătate Regina Maria pune la dispoziția pacienților asigurați CAS consultații decontate pentru mai multe specialități medicale. Astfel, în cadrul Policlinicii Pozimed, situată pe Strada Mircea cel Batran Nr. 102, pacienții pot beneficia de servicii de diagnostic și tratament pentru afecțiuni cardiologice, dermatologice, endocrinologice, neurologice, gastroenterologice, ortopedice, medicină internă, pneumologice, urologice, ORL și psihiatrice.

Tot în cadrul Policlinicii Pozimed, pacienții pot opta și pentru evaluare și tratament pe spitalizare de zi pentru următoarele specialități: cardiologie, diabet zaharat, nutriție și boi metabolice, endocrinologie, medicină internă și neurologie. Toate investigațiie sunt personalizate în funcție de simptomatologie, medicul fiind cel care va decide de ce este nevoie pentru diagnosticare.

Mai mult, în Policlinica Pozimed există și unul dintre cele mai performante Centre de Neurologie, în care medici de neurologie cu specializări în electroencefalografie și somnologie și medici psihiatri cu specializare în psihoterapie lucrează în echipă pentru a oferi soluții de diagnostic și tratament atât persoanelor afectate de boli neurologice, cât și celor cu afectare a sănătății mentale.

Expertiza și specializarea în arii diferite oferă atât posibilitatea stabilirii unui diagnostic de precizie, cât și oportunitatea pregătirii și aplicarii unor soluții terapeutice performante pentru tratamentul unor patologii întâlnite foarte des sau al unor simptome atât din sfera neurologică, dar și psihică.

Pentru informații suplimentare și programări, cei intersați pot suna la 0341.998.
 
 
Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 13 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.


Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 640.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.


REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 30 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în 20 de județe și acoperire națională prin intermediul celor peste 310 clinici partenere. Compania reunește aproape 7.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 4.5 milioane de pacienți.
 
În timpul pandemiei COVID-19, REGINA MARIA a implicat în testare 9 laboratoare de biologie moleculară din Rețea, atingând o capacitate de prelucrare de peste 4000 teste RT-PCR/zi și procesând până acum peste 500.000 de teste la nivel național.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii