Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sensul giratoriu situat la intrarea în stațiunea Mamaia prinde contur. Încep lucrările de trasare a marcajelor rutiere (GALERIE FOTO)

ro

19 May, 2022 13:56 1106 Marime text
Sensul giratoriu situat la intrarea în stațiunea Mamaia prinde contur, foto: PMC Sensul giratoriu situat la intrarea în stațiunea Mamaia prinde contur. Din această noapte încep lucrările de trasare a marcajelor rutiere
 
După finalizarea lucrărilor de asfaltare și reamenajare a suprafețelor la intersecția bulevardului Mamaia cu bulevardul Aurel Vlaicu, din această noapte începe trasarea marcajelor rutiere, motiv pentru care circulația autovehiculelor va fi restricționată parțial, între orele 21:00-05:00. Un echipaj al Direcției Generale Poliția Locală se va afla în zonă pentru a dirija traficul rutier. Se vor monta elementele de girație și indicatoarele de circulație.
 
Prin urmare, facem apel către participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor.
 

Vă reamintim că această construcția este temporară, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.


Prin implementarea acestui proiect se va asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: varianta de funcționare curentă pentru trafic redus și varianta de funcționare cu flux prioritar pentru trafic intens.
 
Proiectul este unul complex și va include resistematizarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și planul de mobilitate aferent proiectului de reabilitare a bulevardului Alexandru Lăpușneanu.
 
Noua amenajare rutieră presupune și extinderea zonelor cu spațiu verde, pe o suprafață de 2500 mp.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii