Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sensul giratoriu de la Lazu, construit de un investitor privat, a prins contur

ro

12 May, 2021 00:00 4147 Marime text
  • Continuă lucrările la sensul giratoriu de la Lazu
  • Un sens giratoriu este în curs de amenajare pe DN39
  • Investitorul privat este același care construiește Constanța Business Park
  • Este vorba de societatea Global Vision SRL, controlată de omul de afaceri Sorin Mihai Preda

Continuă lucrările la sensul giratoriu de la Lazu, de pe DN 39, care a început să prindă contur. De altfel, lucrarea este o investiție privată a unei societăți.

Un sens giratoriu este amenajat în dreptul cimitirului musulman de la Lazu, pe DN39, ce leacă Constanța de sudul litoralului. Sensul giratoriu este unul dorit de mult de locuitori, de când au fost montați parapetul median pe drumul național.




Conform Direcției Regionale de Drumuri și Poduri, lucrările sunt în desfășurare, însă este construit de către un investitor privat. Edilul localității Agigea, pe raza UAT-ului pe care se construiește sensul, Cristian Maricel Cîrjaliu, a precizat pentru ZIUA de Constanța că investitorul a ales să edifice acel sens giratoriu întru-cât facilitează accesul la investiția pe care o realizează. Totodată, aportul primăriei din Agigea este aproape inexistent, după cum a precizat primarul.
 

Constanța Business Park

Totodată, investitor este Global Vision SRL, care continuă expansiunea la ceea ce se dorește a fi Constanța Business Park, un hub de societăți, aproape de Portul Constanța și municipiu. Societatea este cel mai mare dezvoltator imobiliar independent din România specializat în parcuri industriale.

„Fiecare proiect al nostru se transformă, de 14 ani, într-un parteneriat win-win, în care oferim servicii integrate pe tot ciclul de viaţă al unei clădiri. Ne îmbunătăţim continuu calitatea serviciilor, suntem conectaţi la cele mai noi tendinţe şi tehnologii ale pieţei imobiliare. Introducem, în fiecare proiect finalizat, eleganţa şi rafinamentul care oferă plus valoare afacerilor clienţilor noştri. Pe termen lung, ne dorim ca marca Global Vision să devină un nume cunoscut la nivel internaţional şi lucrăm, în această direcţie, prin dezvoltarea câtorva proiecte regionale, iar pe termen mediu compania noastră să fie prima alegere ca resursă imobiliară pentru investiţiile pe scară medie şi largă”, a declarat, la finalul prezentării proiect, în anul 2018, Sorin Preda, CEO al Global Vision.

Antreprenorii constănţeni vor avea oportunitatea de a-şi derula afacerile în centrul unui nod intermodal, utilat complet cu spaţii industriale, logistice şi de depozitare generoase, cu birouri şi spaţii comerciale şi de servicii, aflat la confluenţa a 3 mari Coridoare pan-europene: Coridorul IV (Europa de Vest şi de Est), Coridorul VII (Dunăre) şi Coridorul IX (Nordul şi Sudul Europei).
 

Global Vision SRL, în datele Registrului Comerțului

Societatea a fost înființată în anul 2004, având sediul în București, pe șoseaua Fabrica de Glucoză. Capitalul social este de 10.000 de lei, cu un număr de 1.000 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei. Sorin Mihai Preda este asociat unic al firmei. Dan-Adrian Preda este administratorul societății care are ca activitate principală, conform codului CAEN, „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2019, firma a avut 4 salariați, la o cifră de afaceri de 4.252.126 lei, cu un profit de 8.286.281 lei.

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri.

Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Global Vision este o companie românească, fondată în urmă cu 17 ani, având o echipă de 200 de specialiști, care asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect și construcții, administrarea proiectelor imobiliare deținute de investitori privați și instituționali din România si Europa Centrală și de Est. Până în prezent, a dezvoltat și construit peste 1.600.000 mp și administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii