Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Senatorul Septimiu Bourceanu şi prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coşa, mesaje după alegerea lui Nicolae Ciucă în funcţia de preşedinte al PNL

ro

10 Apr, 2022 19:35 1355 Marime text
Nicolae Ciucă, noul preşedinte al PNL. Foto: ZIUA de ConstanţaCongresul extraordinar al Partidului Naţional Liberal s-a întrunit astăzi, 10 aprilie,la Palatul Parlamentului, pentru alegerea noului preşedinte.

Premierul Nicolae Ciucă a fost singurul candidat la această funcţie şi a primit voturile majorităţii, astfel că este noul preşedinte al PNL. 

Prezenţi la congresul extraordinar al PNL, senatorul Septimiu Bourceanu președintele Organizației Municipale PNL Constanța şi Silviu Coşa, prefectul Judeţului Constanţa au vorbit despre alegerea lui Nicolae Ciucă în funcţia de preşedinte al PNL. 

„Avem un nou președinte de partid, avem premier, avem un Guvern legitim! Acum avem nevoie de stabilitate și de echilibru. Și pentru a le asigura trebuie să punem umărul cu toții. Mi-a atras atenția un fragment din discursul lui Nicolae Ciucă: "Forţa partidului este dată de primari, consilieri, preşedinţi de consilii judeţene, este dată de senatori şi deputaţi, dar mai ales este dată de toţi membrii PNL şi de votanţii noştri". Împărtășesc această convingere și cred că putem să îl credităm pe președintele PNL în acest sens: va putea să gestioneze eficient traseul României în aceste vremuri tulburi, cu război la graniță și cu provocări economice pentru toți românii." - a declarat senatorul Septimiu Bourceanu, președintele Organizației Municipale PNL Constanța. 

Delegaţia PNL Constanţa prezentă la congresul PNL

"Liderul s-a schimbat, echipa a rămas. Dar e mai puternică acum. Pentru toți cei care privesc, poate cu frustrare, sigur cu speranță, spre Guvern și spre premierul PNL. Cu inima deschisă, pot spune „mulțumesc, Florin Cîțu! S-avem spor, Nicolae Ciucă!“, - a declarat Silviu Coșa, primvicepresedinte PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii